Politica Social Media BdV

Bun venit in comunitatea online a BdV, locul unde impartasim experiente si idei si ne cunoastem mai bine. Inainte de a interactiona cu noi in mediul online, pe blog si pe Facebook, este important sa cititi si sa respectati acesta politica pentru o buna interactiune:

 1. Asuma-ti ceea ce spui. Fiecare user are dreptul de a comenta in nume propriu la articolele publicate de Brigada de Voluntari, insa comentariile anonime nu sunt acceptate.
 2. Respecta dreptul de autor. Continutul trebuie sa fie al autorului articolului ori al comentariului, incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996 fiind interzisa.
 3. Fii atent la tipul de informatie pe care vrei sa il publici. Nu se publica informatii confidentiale (ex: despre organizatori, detalii din organizare, etc) ori cu caracter privat (adrese de email, numere de telefon, etc). De asemenea, nu publica si nu face declaratii in numele BdV daca nu esti autorizat sa faci asta.
 4. Scrie corect si clar. Se scrie in limba romana, fara folosirea MAJUSCULELOR, prescurtarilor excesive, smiley-lurilor.
 5. Fii respectuos. Cricitile constructive, opiniile diferite, dar explicate sunt incurajate, insa sunt strict interzise: limbajul licentios, atacul la persoana, conotatiile sexuale, jignirea sub orice forma, comportamentul nepotrivit sau ofensator.
 6. Fii la subiect. Canalele social media au rolul de a creste comunicatea in randul membrilor BdV, de aceea comentariile care nu sunt in legatura cu subiectul abordat nu vor fi luate in considerare.
 7. Nu face publicitate. Scopul canalelor online ale BdV nu este de a face reclama altor siteuri si terte parti implicate. Mesajele publicitare nu se accepta in cadrul acestei comunitati. In cazul in care vor aparea advertoriale, acestea vor fi semnalate.
 8. Interactioneaza! Brigada de Voluntari isi asuma sa citeasca toate mesajele directe si comentariile primite prin intermediul social media, dar nu va raspunde tuturor comentariilor, decat atunci cand este necesar.

Politica Social Media functioneaza ca un regulament si se aplica tuturor membrilor BdV si a celor care aleg sa participe la interactiunea cu noi. Echipa isi rezerva dreptul de a schimba aceasta politica ori de cate ori se considera a fi necesar.

Daca ai intrebari sau neclaritati cu privire la acest regulament, scrie-ne la: it@brigadadevoluntari.ro.

Scurt ghid de bune utilizare:

 • Fii transparent, autentic si respectuos
 • Adu valoare
 • Contribuie la dezvoltarea relatiilor
 • Gandeste-te ce implicatii poate avea comentariul tau.

Echipa BdV iti multumeste!

Reclame

Un răspuns

 1. […] Brigada de Voluntari's Blog Guideline BdV Blog […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: