Profil de BdV-ist: Adrian Mihai Iana

ImageAstăzi a venit momentul să-l prezentăm așa cum se cuvine pe BdV-istul Adi Iana.

Adi, în vârstă de 21 de ani, este student în anul III la Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Relații Economice Internaționale cu predare în limba engleză.

Ocupă un post în Quality Control la Ubisoft și este, „mai pe limba noastră”, clarifică el, Video Games Tester.

În viața de zi cu zi, Adi este un ascultător de muzică bună (după cum îi place să spună), iar genul lui preferat rămâne rock-ul psihedelic.

De când se știe a avut o pasiune pentru calculatoare și a învățat cum funcționează acestea, și mai târziu tot ceea ce ține de tehnologie, mergând prin Internet Cafe-uri.

Cântă la chitară de 6 ani – aceasta fiind una din pasiunile sale, și acum că tot vorbim despre ceea ce aprinde focul în sufletul brigadierului Adrian, menționăm că și fotografia a fost mereu o pasiune de-a lui. Recent, însă, a reușit să își cumpere un DSLR și chiar „să se apuce de treabă mai serios”, spune el. Când are timp liber, el face, de asemenea, web design ca freelancer. A participat în acest sens la concursuri pe anumite web-siteuri și a reușit să câștige câteva.

Cât despre Adi Iana cel din Brigadă, el a cochetat cu organizația încă din 2012 ca voluntar extra, însă, oficial a devenit brigadier din anul 2013. A auzit despre existența acesteia prin intermediul unor prieteni, dar a ratat la mustață înscrierile din 2012. Practic, primul eveniment la care a lucrat cu BdV a fost Bestfest 2012. S-a înrolat cu acte în regulă deoarece i-a plăcut atmosfera de la concertele la care mai participase extra, dar și pentru că l-a atras ideea de a merge la aproape toate concertele.

Încă de la geneza devenirii sale de brigadier, i s-a părut că atmosfera era una plăcută, iar primul eveniment la care a participat în calitate de BdV-ist a fost unul dintre evenimentele Riders Club din Pădurea Cernica, unde, deși nu cunoștra pe nimeni, s-a înteles de minune cu toată lumea. Părerea inițială nu s-a modificat, sau cel puțin nu în rău, „impresia de un loc și-o atmosferă „cool” s-a intensificat cu timpul”, spune Adi.

Image

Brigada l-a ajutat să se dezvolte în multe feluri. A învățat să lucreze mai bine în echipă, a avut oportunitatea de a lua inițiativa, a înțeles câtă muncă se depune în spatele organizării unui eveniment, a văzut cum stă treaba „behind the scenes”. A devenit cu timpul și mai încrezător în el însuși. Mărturisește că tot ce și-a însușit cu ajutorul Brigăzii i-a folosit și la locul de muncă, unde lucrul în echipă este necesar.

Adi susține că nu a continuat să facă parte din Brigadă în special pentru evenimente, ci mai mult pentru oamenii pe care i-a cunoscut, pentru că foarte mulți dintre aceștia sunt „de nota zece, oameni pe care îi pot numi prieteni și cu care am ceva în comun și care înțeleg bucuria de a fi voluntar”, mai spune el.

Adi consideră că a trăit o întâmplare deosebită legată de viața sa de BdV-ist la festivalul Rock the City din acest an, când nu a putut să vină ca brigadier deoarece muncea în weekend așa că a intrat la festival cu invitație. „Aproape că uitasem cum e să vii ca un spectator normal la concert, și mi s-a părut foarte ciudat, mai ales că am salutat FIECARE persoană de la porțile de acces, vedeam fețe cunoscute oriunde mergeam”, mărturisește el.

I s-a părut atât de inconfortabil să fie un simplu spectator încât a ajuns până la începerea concertului Rammstein să-i ajute pe cei de la porțile de acces întrucât fluxul de spectatori care doreau să intre în zona de spectacol era unul mare.

În legătură cu planurile sale în ceea ce privește activitatea sa de brigadier, Adi spune că nu are unele clar trasate, ci își dorește pur și simplu să facă parte în continuare din Brigadă și să meargă la cât mai multe evenimente alături de ceilalți BdViști.

ImagePentru Adrian Iana, BdV înseamnă Teamwork – „un loc în care înveți să lucrezi în echipă, în care simți că faci parte din ceva mai…mare, în care ai o responsabilitate și unde simți că faci ceba important, și știi că buna desfășurare a unui eveniment depinde și de tine”, povestște el.

Pe final, Adi dorește să transimtă un mesaj, în principal către cei care nu sunt încă BdV-iști: „What are you waiting for? Come to the dark side – we have cookies…și-s bune rău!”, spune el.

Pac.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: