Profil de BdV-ist: Marius Furceanu

f2Astăzi îl prezentăm pe Furceanu Marius, un alt informatician valoros al Brigăzii și un fel de „om bun la toate” atunci când vine vorba de crearea și designul unui site, ori de personalizarea materialelor.

Marius a absolvit facultatea de Matematică – Informatică în cadrul Universității din București și în prezent este masterand în primul an în cadrul Politehnicii din București. Lucrează ca regizor de emisiune pentru o televiziune.

Despre el, povestește că provine dintr-un oraș mic  din Moldova, dar cochet și anume Bârlad. Încă de mic a fost pasionat de grafică și pictură. La vârsta de șase ani a participat pentru prima dată la o expoziție cu lucrări proprii.

f1

Din liceu a început să facă voluntariat. A lucrat ca tehnoredactor la o revistă dedicată elevilor, iar în primul an de facultate a activat în BOS (Business Organization for Students), în Brigada de Voluntari și în Let´s do it Romania. În anul 2013, a făcut parte din echipa care a realizat festivalul dedicat voluntarilor Volunteers Fest, desfășurat sub egida Brigăzii.

S-a înrolat în Brigadă în anul 2010 și a auzit despre existența ei de pe un forum. Ideea că în Brigadă va avea posibilitatea de a afla dedesubturile organizării unor evenimente foarte mari a fost cea care l-a sedus.

Povestește că la început, se simțea puțin stingher în Brigadă pentru că nu cunoștea pe nimeni. Treptat, a început să-și facă prieteni și a început să se simtă din ce în ce mai bine. În prezent, afirmă că între el și Brigadă resimte o strânsă legătură, se identifică cu aceasta.

Datorită Brigăzii, spune el, este mult mai deschis în ceea ce privește relația cu ceilalți, a devenit mai comunicativ și a învățat cum să facă față situațiilor limită.

A continuat activitatea sa de fidel brigadier deoarece se simte bine în Brigadă, îi place să lucreze cu oamenii din componența BdV, iar în momentul de față o resimte ca pe o parte din el însuși.

La capitolul întâmplări trăsnite, sau cel puțin ieșite din comun trăite în Brigadă, el ne povestește cum la un eveniment recent, mai exact Concertul Roger Watters din acest an, era cât pe ce să fie „linșat”de publicul însetat de muzică bună deoarece a încercat să trecă printre membrii constituenți ai acestuia, pentru a aproviziona cu apă echipa brigadierilor care făcea accesul spectatorilor.

f3

Pe viitorul nedeterminat se vede încă în Brigadă și își dorește să crească și să de dezvolte împreună cu aceasta.

Pentru Marius, BdV înseamnă Bere Devotament Veselie, dar nu neparat în această ordine.

Mesajul său filosofic către brigadieri și nu numai este: „Nu poți lăsa urme pe nisip atâta timp cât stai jos.”

Pac.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: