Profil de BdV-ist: Iulian Bădără

ImageAzi îl cunoaştem pe colegul nostru, constănţeanul de 23 de ani, Iulian Bădără, absolvent al Universităţii Matematică-Informatică Ovidius. Despre el spune că este o persoană calculată, organizată și responsabilă, iar noi nu putem decât să-i dăm dreptate. Pe deasupra, noi mai zicem și că-i glumeț din fire, dar și perseverent.

Antrenamentul de voluntar l-a făcut, timp de 3 ani, la Garda de Mediu, unde se ocupa de educarea publicului, cât și de plantatul copăceilor ocazional. „Dintr-o simplă coincidență am dat de Brigada de Voluntari pe net, și nu simplu fapt că mergeam la concerte m-a atras ci zâmbetul acela superb pe fețele oameniilor spunându-mi: Acolo sigur este locul meu! „, ne spune Iulian. Din martie 2012 este voluntar în BdV şi a încercat, pe cât posibil, să nu rateze niciun eveniment. Îi admirăm ambiția, pentru că a fost mereu alături de noi, deși abia anul acesta s-a mutat în București.

La începuturile sale din Brigadă, recunoaşte că a fost tare emoţionat, dar şi cât se poate de recunoscător de oportunitățile la care până atunci nici nu visa să le poată avea: ”Aici nu este vorba de schimbare pe cât este clar vorba de evoluție în bine. S-au creat departamente, oamenii au evoluat în poziții și totodată au venit și responsabilitățiile. Așa evoluezi ca om, luându-ți resposabilitatea în cârcă”. Treptat şi el a reușit să fie mult mai înțelegător, receptiv şi cât mai calculat în decizii, iar vara asta l-ați văzut cel mai probabil coordonatorul echipei de producție la cele mai mari concerte.

644122_673381526014594_1028073073_n

Implicându-se mereu, Iulian s-a remarcat repede și a avut ocazia să evolueze. Dar, ca orice alt BdV-ist, recunoaște că îi place aici și pentru distracțiile binecunoscute: “Responsabilitatea oferită, socializarea imensă și nu în ultimul rând distracțiile nenumărate, aceste lucruri m-au făcut să rămân.”

Pe viitor, dorește să evolueze pe plan profesional, dar, pe cât posibil și pe cel personal, încearcă să se autoeduce în timp și să folosească un mic qoute: Be the change in the world!

Ca încheiere, pentru Bdv-iști, Iulian are următorul mesaj “Haideți să demonstrăm că suntem cei mai buni în ceea ce facem!”

Diana&Adriana.

Reclame

2 răspunsuri

  1. Vă mulţumesc mult >:D<

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: