InnerSound sau noul Bing Bang

Image

Foto : George Nazareanu

Prima oară cand mi s-a zis să scriu un articol despre InnerSound, aveam în minte doar explozie de culoare, muzică şi Big Bang. Ediţia de anul acesta a avut ca principală temă Misterul, surprins prin arta fotografiei, muzicii, experimentului.

De ce Big Bang? Pentru că a fost ca şi cum s-a creat o nouă lume, plină de optimism, plină de îndrăzneală. E ca atunci când ajungi să cunoşti proprietăţile fiecărui element chimic şi începi să experimentezi, să ajungi la iluzie, haos, plăcere, toate combinate cu tragicul senzual, limitele depăşite şi propriile gânduri developate.

M-am implicat de anul trecut în acest proiect, care acum a făcut 2 anişori şi tind să cred că va deveni un must-see-and-listen al generaţiei contemporane şi nu numai.

Ca şi voluntar, înveţi ce înseamnă să organizezi un festival internaţional de arte, începând cu zilele de preproducţie, unde îţi distrugi degetele ca să poţi agăţa la milimetrul dorit de directorul artistic tablourile ce fac subiectul expoziţiei, până la partea oficială de acreditare a invitaţilor şi presei, de la neobositul aranjat al scaunelor (existent la orice eveniment)  până la coodonarea echipei de voluntari, de la păzitul frigiderului cu bere rece care îţi face cu ochiul până la ropotul de aplauze primit pentru că ai reuşit să duci la bun sfârşit event-ul.

Image

Foto : George Nazareanu

Toate astea m-au determinat şi m-au convins ca la anul să revin în ţară doar pentru a lua parte la această minunată manifestare culturală şi a colabora cu cea mai chill echipă de organizatori.

Dali.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: