Profil de BdV-ist : Florina Buştiuc

ImageAstăzi, la Profil de BdV-ist, o avem pe Florina Buştiuc, membră a Departamentului Administrativ, adică una din fetele descurcăreţe care la orice eveniment aleargă de colo colo pentru ca tot necesarul să fie semnat de voluntari.

Florina a terminat Facultatea Afaceri Economice Internationale, în prezent fiind angajata unei clinici medicale private.

Timpul liber îl petrece alături de prietenii ei, o parte cunoscându-i chiar în BdV.  Plimbările în natură sunt de asemena agreate de colega noastră, căreia îi place să merargă cu cortul la mare sau la munte.

Florina este în BdV din 2012, de puţin timp în opinia ei.

Sunteţi curioşi cum a ajuns aici?

“Într-o zi obişnuită, când răsfoiam site-ul Metalhead, am observat anunţul de recrutari şi imediat am completat formularul de înscriere. Am intrat în BdV din pasiune pentru concerte şi din dorinţa de a face voluntariat, activitaţi ce pentru mine se completeaza ca un puzzle.”

La început nu ştia la ce să se aştepte, dar BdV a cucerit-o şi nu a mai fost cale de întoarcere. Primul eveniment la care a participat a fost IRAF (International Romani Art Festival) la care şi-a oferit ajutorul pentru decorarea spaţiului de concert şi vânzării biletelor. Toate evenimentele au o poveste, sunt momente de neuitat pe care şi le va aminti mereu cu drag. Acum, primul cuvânt care îi vine în minte când se gândeşte la Brigadă este “Echipă”.

Image

În legătură cu dezvoltarea personală, Florina afirmă: “Am devenit mai sociabilă, mai implicată, mai organizată, mai puţin timidă şi cu mai multă invitiaţivă. Ador faptul că aici am ocazia să cunosc oameni ca mine si nu numai”. Iar faptul că face parte Departamentul Administrativ al BdV-ului o ajută mult și pe plan profesional.

Vorbind de viitorul BdV, Florina îşi doreşte “să creştem împreună la fel de frumos ca şi până acum.“

În încheiere, cu umorul caracteristic, Florina ne transmite tuturor: “Nu mai uitaţi să daţi „accept” sau reply la invitaţie cu textul „da, confirm”!!”.

Diana Ciuncan

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: