Cum a ras Brigada la Gala Stand Up Comedy

DSC_2598Şi a fost Gala Stand Up Comedy (part 3). Şi ne-am simţit bine. Dar să o luăm cu începutul…

Aşa cum ni s-a spus, la ora 17 trebuia să fim prezenţi la cinema Patria. Ne-am conformat, bineînţeles, iar cu puţin după 17 am fost acolo. Ne-am strâns într-un colţişor să nu deranjăm lumea şi am completat cu toţii tradiţionalele fișe colective, teste de protecţia muncii şi contracte.

Pe lângă noi, multă agitaţie… pregătiri, repetiţii, ultimele detalii de stabilit.

Invitatul special al serii, ventrilocul Jimmy Tamley s-a dovedit a fi extrem de prietenos, a râs şi a glumit cu cei din jur.

Fiecare şi-a ocupat locul, iar cu o mică întârziere a început şi accesul spectatorilor. Oamenii au început să intre şi uşor uşor sala s-a umplut, dar nu înainte de oprirea de la bar, doar era necesară aprovizionarea cu popcorn şi nachos. (hihi)

În jur de 19:30 a început show-ul, cu Jimmy Tamley în deschidere. Lumea s-a simţit bine, timpul a trecut repede, iar după o oră de râsete era necesară o pauză. Din nou, aglomeraţie pe hol, din nou coada de la bar, multe poze cu Jimmy şi spectatorii, plus verificarea biletelor celor care ieşeau afară pentru o gură de aer. Ne-am descurcat, din nou, la fel de bine.

După cele 20 de minute de pauză, începe partea a 2-a a spectacolului. Acum intră în scena “greii” comediei, pentru cei în cunoştinţă de cauză. Primul este Costel, un moldovean cu un accent tare haios şi cu glume care a făcut sală să râdă în hohote. Apoi vine Radu, de la Aristocraţii, care, după cum a spus chiar el, se câştigă foarte bine din stând up comedy, încât şi-a luat 2 maşini şi un scuter… mai scump ca cele 2 maşini la un loc…

DSC_2543

Apoi soseşte Micuţu, primit de public în ropote de aplauze. De profesie actor, tipul chiar e talentat, iar autoironia funcţionează tare bine la el. După altă tură de râsete şi de aplauze, soseşte Badea, un alt veteran al comediei.  Aceleaşi ingrediente, multe glume, multă bună dispoziţie şi o “frustrare” din adolescenţă legată de… profa de franceză. Teo face deliciul publicului. Glumele sale acide sunt pe placul celor prezenţi în sală, care îl aplaudă ori de câte ori au ocazia.

Ultimul intră în scena Sorin, cu a sa curiozitate legată de un “sport” să zicem interesant… pescuitul sportiv. Nu intrăm în detalii, nu vrem să creăm polemici în branşa pasionaţilor 🙂 .

În concluzie putem spune că a fost o seară călduroasă de vineri încheiată cu umor de calitate şi cu multă bună dispoziţie. S-a râs mult şi ne-am simţit cu toţii bine.

Diana Ciuncan

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: