Profil de BdV-ist: Ioana Barbu

ioana bDaca cunoasteti jocul Mafia, cu siguranta v-ar placea sa jucati cu BdV-ista noastra de astazi, caporal Ioana Barbu. Noi ne-am ars deja! Ioana este anul III la Facultatea de Drept in cadrul Universitatii Bucuresti si mai face parte si din ELSA, unde are functia de trezorier.

Persoana foarte ocupata, nu prea mai gaseste timp pentru pasiunile sale, dar ii plac fotografia si teatrul. Are o lista cu locuri unde-si doreste sa ajunga si citeste si carti care nu au legatura cu Dreptul!

Ioana e mandra ca din martie 2012 e BdV-ist cu acte in regula, primul contact cu Brigada fiind B’estfest 2011, unde a facut parte din voluntarii extra : „Fiind impresionata de ceea ce am descoperit in acele zile, am hotarat ca trebuie sa ma alatur acestei echipe de oameni minunati care in orice stare ai fi, te fac sa zambesti”.

Incantata sa cunoasca mereu persoane interesante in BdV, Ioana ne marturiseste ca evenimentele la care participa o ajuta sa relationeze si cu oameni care nu fac parte din sfera juridicului: „Spre bucuria mea, am intalnit oameni diversi de la care ai ce invata si pe care, din multe motive, ajungi sa ii apreciezi”. Inca de la inceput a fost impresionata de munca depusa in aceasta organizatie si a continuat sa fie parte activa pentru ca i se pare un mediu propice pentru dezvoltarea unui student. „De asemenea balanta responsabilitati / beneficii este cat se poate de echilibrata”, e de parere Ioana.

bdvsocial-tb17martie-5649Pe viitor, BdV-ista isi doreste sa continue activitatea atat in departamentul din care face parte (Financiar, Responsabil pe Legal&Finantari), dar si in afara lui, la diferitele si multele evenimente ale Brigazii.

Evenimente, oameni geniali, responsabilitate, munca, distractie, amintiri sunt cuvintele care din perspectiva Ioanei caracterizeaza cel mai bine Brigada de Voluntari.

Ioana le ureaza BdV-istilor sa continuie munca inceputa, pentru ca sunt pe drumul cel bun!

Beatrice Manolache.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: