Profil de BdV-ist : Adriana Coroiu

ImageProfil de BdV-ist ne aduce in prim-plan astazi prima persoana din departamentul de Comunicare BdV. Adriana Coroiu, pe care probabil nu ati vazut-o prea des la evenimente, lucreaza necontenit din umbra pentru ca multe sa mearga bine in Brigada. Este Vicepresedinte la Comunicare, licentiat si masterand in Stiintele Comunicarii  la Universitatea din Bucuresti, iar in prezent lucreaza ca Specialist Comunicare Interna. Cred ca v-ati dat deja seama care este domeniul ei preferat de activitate.

Timpul Adrianei este foarte limitat, dar incearca de fiecare data sa aleaga activitati care ii fac placere, cum ar fi dansul (de curand s-a apucat de street dance si „ii intra incet incet in vena”). Iese cu prietenele, vizioneaza filme si merge la evenimente si concerte, chiar daca nu la cele la care participa si Brigada, iar in weekend-uri o gasim dansand in club.

Urmareste cu interes creatiile artistice urbane, fiind placut impresionata de cum a evoluat cultura urbana : „Intorc de multe ori capul prin oras dupa cate un graffiti, un sticker, un stencil interesant sau orice forma interesanta de a imbraca orasul”.

Image

Interesul pentru Brigada i-a fost starnit de povestea unui grup de oameni care participasera la B’estfest in 2009 si, foarte curioasa, s-a inscris pentru concertul Madonei, anuntata fiind de o prietena, Anca Badescu : „Asa a inceput, dupa o discutie pe iarba in Izvor, un concert Madonna si mult praf inghitit”.

La inceput nu prea isi dadea seama care e treaba cu voluntariatul de acest gen, BdV era egal cu oamenii care verificau biletele la intrare, dar „mi-a placut ideea de grup mare, sociabil, care se distreaza si in acelasi timp se organizeaza ca sa faca ceva impreuna. Intre timp, am constientizat ca sunt mai multe tipuri de activitati si se fac mai multe lucruri”, ne povesteste Adriana.

Colega noastra a venit ca simplu voluntar in Brigada, dar a ajuns sa se ocupe in 2012 de pagina de Facebook si de alte componente de comunicare, iar acum este vicepresedinte. A gasit un numitor comun intre organizarea de evenimente si domeniul comunicarii: ”  Brigada m-a ajutat foarte mult sa gasesc oameni cu aceleasi interese, sa lucrez intr-o echipa mare, sa ma misc foarte repede”.

Ca planuri de viitor, cel putin pentru urmatorul an, Adriana isi doreste cresterea vizibilitatii Brigazii, iar acum are o echipa de oameni pusi pe treaba, care lucreaza pentru atingerea acestui scop comun. Echipa de comunicare, in care vicepresedintele si-a pus multe sperante, vrea sa explice lumii faptul ca BdV nu se ocupa doar de concerte, ci de o mare varietate de evenimente.Image

„Concert” este si in cazul Adrianei primul cuvant care-i vine in minte cand se gandeste la Brigada: „Tocmai ce am zis mai devreme ca nu ne ocupam doar de asta, dar concertele si festivalurile de muzica reprezinta inca principala activitate pentru noi. Iar pentru mine, asa a inceput totul, pornind de la pasiunea pentru muzica si concerte”.

In final, colega noastra a lasat un mesaj BdV-istilor, mesaj de care ar trebui sa tinem seama:  „Sa continue sa fie veseli si deshisi, sa fie dispusi sa invete din orice activitate ceva si sa se bucure de toate evenimentele”.

Beatrice Manolache

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: