Prima zi de interviuri, al doilea loc de intalnire, Open Pub

1Daca despre interviurile de ieri dimineata am aflat ca au fost pline de entuziasm si nerabdare, despre cele de dupa-amiaza pot sa va spun ca aceasta stare generala s-a mutat intr-o noua locatie : Open Pub, situat aproape de statia de metrou Stefan cel Mare.

Cele doua locuri din Open Pub in care s-au desfasurat interviurile au primit si cate un nume : la parter am avut de-a face cu reuniunea Banilor de Votca, iar sus, la mansarda,  Biscuitii de Vanilie au pus stapanire pe canapele si perne. Aceeasi nebunie, acelasi zumzet, aceeasi incantare.

Am avut placerea de a fi un Biscuite de Vanilie (imi plac cei de ciocolata, dar experimentez) si impreuna cu echipa de la mansarda am intampinat cu prietenie persoanele dornice sa se inroleze in BdV. Atmosfera a fost relaxanta, pentru ca si locul e de asa natura, iti da posibilitatea sa te intinzi intr-un fotoliu sau sa te rezemi de o perna alaturi de prietenii tai. Pe mine m-a cucerit mansarda, este locul perfect unde poti sa stai la povesti cu cei dragi, alaturi de o bere sau de un ceai. Si e atata loc incat iti da posibilitatea sa-ti aduci toata gasca!

2

Jos, la Banii de Votca, intram in cu totul o alta poveste. Energie, spatiu deschis, perfect pentru activitati care presupun… miscare. Pentru ca Open Pub organizeaza aici petreceri tematice (rock’n’roll si gipsy party sunt doar doua exemple), campionate de ping pong, ateliere de discutii, karaoke, stand-up comedy. Dar asta nu e totul! Are si terasa, numai buna de socializare, cum a fost in cazul nostru 😉 . Cand s-a lasat seara si a coborat temperatura, aceasta zona s-a mutat inauntru, in cele doua separeuri. Persoanele care s-au prezentat la interviuri au ramas sa afle mai multe despre voluntariatul in BdV, sa puna intrebari si sa ne cunoasca mai bine, ceea ce ne-a bucurat, pentru ca am avut ocazia sa vedem ce mult isi doresc sa intre in echipa noastra.

4Printre prezentari, jocuri de cunoastere si intrebari am observat tematica rock a pub-ului si amabilitatea personalului care s-a imprietenit cu noi dupa cateva minute. Noua ne-a placut foarte mult aceasta locatie si abia asteptam sa ne intoarcem in aceasta dupa-amiaza acolo pentru ultima serie de interviuri din acest sezon.

Ne revedem mai tarziu,

Beatrice Manolache.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: