DeliveringLife EXPRESS – destinația ta secretă

ImageDeliveringLife EXPRESS, un tren în care fiecare își alege destinația, suna cam așa acum vreo două zile: UUUUU-TUTUTUTU-UUUUU-TUTUTUTU sau în cazul unora, doar: UUUUUU 🙂  , depinde de cum ne-a fost mai ușor să imităm sunetul scos de un tren.

Trenul DeliveringLife EXPRESS a ajuns în stația Gării de Nord a Bucureștilor într-o seară de marți, pe o dată de 5 martie, unde, niște boieri și boierițe s-au pus să se joace de-a trenulețul, unul câte unul, cu denumiri care mai de care (locomotivă, vagon marfă, vagon de dormit… și chiar W.C. 🙂 ), cu intenția de a-i face pe călătorii aflați în gară la acea oră să li se alăture pentru a se mai relaxa un pic.

Image

Care a fost de fapt ideea? Ei bine, organizatorii acestui eveniment, alături de vreo 50+ de BdV-iști, s-au gândit că, dacă tot este gara un loc de așteptare (fie întâmpinăm pe cineva, fie așteptăm să ne vină trenul, etc. ), cel puțin așteptarea să fie mai dulce și mai plină de speranță, să ne ducă în lumea copiilor și a jocului, chiar numai pentru 20 de minute, cât a ținut și “nebunia” noastră.

Și știți ceva? “Nebunia” asta chiar a ținut, pentru că „trenul special” , cum îi spuneau unii dintre voluntari, a avut adepți de toate felurile care au urcat în tren și au coborît la stația la care au dorit (sau nu au mai coborât deloc). Am dat și de persoane care au preferat să se amuze și să facă multe poze. Unii chiar m-au întrebat ce se întâmpla, ce e cu toată zarva și cu tot tam-tam-ul ăsta, unii se uitau ca la „trenul 7”,  dar cum binele învinge întotdeauna… trenulețul nostru s-a mărit și ne-am plimbat prin holul gării când în stânga, când în dreapta, veseli și plini de energie.

Image

Și să vezi nebunie pe capul nostru, că dee… un mic record nu strica, așa că ne-am adunat în fața panoului Plecări/Sosiri și am început să facem zgomot, bătând din palme și țipând cât ne țineau plămânii, respectiv palmele. Încontinuu, vreme de vreo 5 minute : tic-tac, tic-tac, timpul trecea și zgomotele scădeau și recordul…  s-a redus la vreo 3 minute pentru că pe celelalte două le-am lăsat pentru data viitoare 🙂 . Mândrii de reușita noastră, meritam sa ne arătăm zâmbetele în câteva “cadre” de final, ceea ce am și făcut!

Apoi fiecare și-a urmat propria călătorie, gândindu-se cu nostalgie la aceea pe care au făcut-o cu trenul DeliveringLife EXPRESS.

Iuliana Sescu

Reclame

Un răspuns

  1. Cat de frumooos! ^_^ Woohoo, BDV!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: