Brigada de Voluntari s-a îndrăgostit!

ImageDupă o zi în care întregul oraș a fost luat cu asalt de inimioare și declarații de iubire, pe 15 februarie a venit rândul BdV-ului să aibă parte de iubire: din partea muzicii, a voluntarilor și a spectatorilor.

Publicul ne-a luat cu asalt începând cu ora 19.00, iar printre invitați, brățări și bilete rupte am aflat povestea unui fan venit tocmai de la Deva pentru a îi vedea pe „băieții albaștri și răi”.

Împreună cu familia sa, soția și fetița, a venit în București pentru a aduce un cadou copilului cântărețului: „Călătorim în toată România pentru a îi vedea și acum am venit să-i aducem un cadou pentru cel mic. Știți că noi am înființat fan clubul Bad Boys Blue din România?”

Nu știam, însă acum știu. 🙂

Image

Începutul concertului ne-a dus în anii 2000 datorită melodiilor celor de la Class și vreme de 20 minute, împreună cu o parte din voluntari, mi-am adus aminte de melodii precum „Pentru dragoste”, „Tu ai plecat”, „Luna mi-a zâmbit” sau „Ce pot să fac”. Voi le mai țineți minte?

După o mică incursiune în copilărie, cântărețul de la Bad Blue Boys și-a făcut apariția pe scenă și și-a încântat publicul cu celebra melodie „You`re a woman, I`m a man” – moment în care din sală se auzeau numai aplauze și țipete.

După câteva melodii, veselia care se auzea din sală mi-a stârnit curiozitatea și atrasă de sunete am intrat în cinema. Din momentul în care am pășit în cinema nu mai știam unde să privesc: către oamenii care dansau în picioare, către efectele de lumini de pe tavanul cinematografului sau către scena unde John McInerney cânta una dintre melodiile pe care le știam: „Pretty young girl”.

ImageMergând către scena precum Alice în Țara Minunilor, am început să fotografiez tot ce vedeam pentru a fi sigură că nu ratez bucuria din jurul meu. Ajunsă în apropierea scenei, m-am așezat pe podea și am privit concertul vreme de 3 minute pâna când atenția mi-a fost distrasă de către un spectator care cânta în spatele meu. Când m-am întors domnul din Deva dansa și cânta din tot sufletul său. Să tot vezi astfel de fani!

Alexandra Burdulea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: