Ce face BdV când nu merge la evenimente

ImagePe o vreme de nu-ți vine să dai nici pisica afară din casă ce merge mai bine dacă nu un joc de societate cu prietenii, în compania unei cești fierbinți de ceai? Descoperiți cum petrec BdV-iștii aceste zile în rândurile de mai jos.
Din vorbă în vorbă mai multi omuleți din BdV au nimerit duminică după-amiază în cafeneaua Lente unde nici n-au simțit cum au trecut orele.

ImageAu ajuns plouați  și înfrigurați, dar cu siguranță au plecat râzând, discutând înflăcărați rezultatele jocurilor și cu dorința de a-și lua revanșa la o viitoare sesiune de boardgames.

Activity, Cluedo și Saboteurs au fost starurile după-amiezii. Într-un colț se râdea de nu se mai putea respira, în altul se investigau crime misterioase. Cei prezenți au avut ocazia să-și dovedească bagajul de cultură generală la jocul Europa, în timp ce alții nu se mai dezlipeau de Bang. Ceaiul se răcea pe masă, uitat, în timp ce jucătorii se întreceau la diverse probe. Nu știu dacă voi ați jucat vreodată Activity, dar dacă vreți să descoperiți talentele ascunse ale prietenilor voștri – cum ar fi cele de mim, orator sau pictor – atunci acest joc e modul cel mai amuzant de a o face.
Așadar, vă recomandăm și vouă să uitați de zilele mohorâte și geroase provocându-vă prietenii la un joc de strategie, inteligență sau investigație.
Image
Beatrice Manolache.

2 răspunsuri

  1. *forever alone*

  2. Wish I had been there! Raceala mea stupida s-a hotarat sa ma bage in pat fix atunci 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: