„Pe locuri, fiti gata…aplauze!”

20130122_180804
“Bravooooo!”, “Felicităăăăăări!”…”Ești foarte taaaaare…”. Tu cum te-ai simți să primești laude și aplauze de la zeci de persoane necunoscute? Imposibil să nu-ți fie furat măcar un zâmbet! O parte din echipa BdV a fost marți alături de  DeliveringLife la evenimentul  “Gala oamenilor”. Nu știu daca voi ați auzit de el, dar cert e că a doua zi toate birourile din Pipera vuiau de cele întâmplate în seara precedentă.

20130122_183048

 

Ce s-a întâmplat mai exact acolo? Oameni obosiți, întorcându-se acasă dupa o zi lungă de muncă, îngropați în gânduri mohorâte și cu singura dorință de a scăpa mai repede de agitația cotidiană au fost întâmpinați la intrarea în stația de metrou Pipera cu aplauze și mesaje motivaționale.
Scopul acestui gest nu a fost altul decât de a le fura oamenilor un zâmbet. Ei bine, de la unii am obținut o veselie sinceră și chiar am fost și noi aplaudați la rândul nostru. Pășind pe covorul roșu, corporatiștii s-au simțit vedete pentru câteva secunde bune și au plecat mai departe să împartă din energia pozitivă pe care le-am transmis-o. Fiecare om e important în felul lui și e binevenit în aceasta viață, iar noi le-am arătat asta timp de 60 de minute.

Pentru că echipa BdV e foarte creativă în orice situație, câțiva voluntari de-ai noștri au venit cu ideea să ceară autografe de la cei care treceau pe lângă noi și să îi scandeze frenetic pe cei care le ofereau.

Nu știu cum s-a văzut din afară, dar pentru noi, cei care am oferit zâmbete și aplauze, senzația a fost de nedescris, ne-a cuprins o veselie generală și un zâmbet larg ne-a rămas întipărit pe față. Nici gând să ne mai dăm duși din stația de metrou, dar într-un final a trebuit sa plecăm fiecare spre casele noastre, bucurându-ne de ce am realizat în acea seară.

E clar, veselia e molipsitoare, așa că dacă tu ești vesel și cei din jurul tău vor fi. Important e să nu te lași înghițit de sobrietatea unor persoane, ci să le “corupi” tu pe ele la bună dispoziție ;).

 

Beatrice Manolache

Un răspuns

  1. SUPER initiativa FELICITARI !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: