Pauza de respiro inainte de RHCP cu Stef si George

Pregatirile pentru RHCP sunt pe ultima suta de metri. Cu toate acestea, am gasit o pauza de respiro sa va aratam ce articol dragut au pregatit doi dintre colegii nostri, Stefanita Soare si George Stoica.
George, Stef si Dani
George, Stef si Dani – Vama Veche
Drept cadou le-am pregatit o surpriza! Stef, George… in weekend nu va faceti planuri. Are loc teambuilding-ul BdV! Nu vreti sa mergeti cu noi?

A fost odata ca niciodata ca daca n-ar fi fost nu s-ar fi povestit. A fost odata un imparat mare si puternic. Era cunoscut sub numele de Dani Barba-Alba (aka Sinnerdan). Avea barba lunga si deasa, palosul gros, iara pletele-i suvoiau pe spatele lat. Statea intr-un castel fermecat(aka Planeta 4 spre 5). La vreme de batranete, s-a gandit el ca ar fi bine sa aiba niste prieteni cu care sa se plimbe prin gradina. Astfel, dupa lungi cautari la Rasarit si Apus, Miazazi si Miazanoapte, iata ca se indura norocul si cu dansul si aparuse Stef si George. In scurt timp ei au ajuns sa fie cei mai buni prieteni, si sa-si imparta bune si rele.

Dani era pasionat de concerte si traia in regatul Brigada de Voluntari. Impresionati de momentele de neuitat traite si de experientele lui la concerte, Stef si George au decis sa il urmeze, iar astfel castelul fermecat a capatat un nou nume: „Apartamentul BdV-ist”.

BEFORE BdV:

Pentru Stef, inainte de a trece in regatul BdV, jobul si facultatea insemnau totul: „Rabdare, truda – muncesti din greu ca sa ajungi cineva”. Voia sa schimbe lumea cu un gram in bine. „Multa vreme am fost anti-oameni si nu-mi pasa de multe lucruri si persoane cu adevarat importante. Da, workaholic si sociopat (cei ca mine ma recunosc).

George era al mai tacut si serios din castel, iar daca nu-l cunosteai, iţi dadea fiori cand te privea. Pe langa asta ii placea sa incalzeasca pietre si se inţolea cu Sepultura.

AFTER DA! Vreau sa merg cu voi!

Odata intrat in Brigada, Stef a descoperit multe lucruri interesante de experimentat. „Brigada m-a invatat ca nu trebuie sa las toti acesti ani sa treaca pe langa mine. Acum, dupa ceva timp, am ajuns la concluzia ca iubesc Brigada de Voluntari, iubesc voluntarii si iubesc ceea ce facem! Imi doresc sa ii insotesc peste tot si sa experimentez cat mai multe lucruri alaturi de ei. Ador trairea din timpul unui concert – de a te a afla ‘undeva in Univers‘, iar scena fiind centrul. Ador sa ma plimb prin mulţime si sa primesc zambete de la omuleţi din toate parţile (Suflete dragi ce-mi sunteţi!). Sunt multe argumente care m-au convins ca voluntariatul este mult peste orice job! Cum ar fi mandria care izvoraste din faptul ca am putut ajuta la organizarea unui lucru atat de mareţ si ca asta a cauzat fericirea a mii de oameni! Ma dedic sa fiu Soarele vostru de acum incolo!” Si Stef a ajuns sa fie «Soarele»in Brigada.

George a ajuns sa fie cunoscut ca fiind „coordonatorul de«Buna dimineaţa»”. Dar mestesugurile si spiritul brigadier ne-a invaţat sa ne gasim completarea. Si asa s-a format echipa Mircea Radu, Sorin, George si Polexe – cei mai sufletisti oameni – viitori coordonatori la Roxette, Cluj. Aceasta echipa are chiar o povestioara draguţa!

Au fost odata patru persoane care se numeau: TOTI, CINEVA, ORICINE si NIMENI.  Ei aveau o treaba importanta de facut, si TOTI au fost rugati sa o faca. TOTI erau siguri ca CINEVA o va face; ORICINE ar fi putut sa o faca, dar NIMENI n-a facut-o. CINEVA s-a suparat din aceasta cauza, pentru ca ii privea pe TOTI. TOTI au crezut ca ORICINE o putea face, dar NIMENI nu si-a dat seama ca TOTI n-o sa o faca. In cele din urma, TOTI au dat vina pe CINEVA pentru ca NIMENI n-a facut ceea ce ORICINE ar fi putut sa faca.

Stef si George au ramas cu multe experienţe placute in tot acest timp in regatul BdV:

„Sunt multe lucruri care ne umplu de super energie: Iubim sa luam micul dejun cu 10 persoane la masa! Iubim sa avem un alt apartament BdV-ist cu care concuram! Iubim berea dupa fiecare concert, care se declara a fi obligatorie. Iubim party-urile brigadiere si cel mai important IUBIM MUZICA BUNA! Prin atatea lucruri minunate dorim sa va incalzim sufletele(cu raze de Soare) si sa contribuim la imbunataţirea spiritului brigadier! Cheers Brigada!”

Si spiritul BdV a continuat timp de multi multi ani in sufletele lor, iar astfel au trait fericiţi pana la adanci batraneţi.

Un răspuns

  1. vaaaaaaaaaaai ce frumoooooooooooosss!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: