Toma Stanescu vs BdV

Am participat la organizarea mai multor tipuri de evenimente, de la culturale pana la politice; de la evenimente de o zi, pana la cele de o saptamana. Si am ajuns la urmatoarea concluzie: orice eveniment este o sursa de stres si nervi, asezonat cu cafele la patrat, zeci de litri de bauturi energizante, mancat si dormit pe fuga si mult, mult fum de tigara. De multe ori, organizarea de evenimente lasa impresia de haos.

Sunt membru BdV de anul acesta. Experienta mea, marca BdV, nu poate fi rezumata intr-un singur eveniment… ci in doua – OST Fest si B’Est Fest. Evenimente mari, pentru succesul carora e mult de munca. Nu au dezamagit, chiar a fost mult de munca – de la strans fanul de pe camp inainte de festival pana la ture de 12 ore in parcare, de la aranjat de garduri pana la ridicatul scenei. Pentru unul ca mine, care a avut mai mult munca de birou in ultima vreme (a se citi ultimii cativa ani), a fost criminal in anumite momente. Si, da, ca majoritatea evenimentelor, au fost momente de stres si nervi si haos…

Dar durerile de spate si de picioare trec repede si ramane partea frumoasa a evenimentelor. Da, in ciuda a ceea ce am spus pana acum, exista si parti frumoase – distractie permanenta; sa vezi live si chiar sa lucrezi cu si pentru unele din trupele tale favorite; sa ai parte de un tratament de tip 3-in-1 sala de forta, sauna si solar (varianta sanatoasa). Si lista poate continua. Partea cea mai frumoasa: totul pe gratis Da, un eveniment de anvergura OST Fest sau B’Est Fest, poate fi stresant, poate fi obositor, dar sa vezi fetele satisfacute ale spectatorilor, sa auzi ca de abia asteapta sa vina si anul urmator, toate acestea compenseaza greutatile intampinate de-a lungul evenimentului. Tot timpul vor fi unii spectatori nemultumiti, dar acestia reprezinta 0.1%.

Cred ca am uitat sa mentionez un alt beneficiu: de cand sunt cu BdV, 90% din timp am senzatia ca lucrez cu fotomodele. Restul de 10 %, sunt repartizat in all-guys-teams. Nu ma puteam abtine sa inchei acest „articol” pe o nota foarte… cheesy, dar asta este adevarul – lucrez cu adevarate frumuseti Pe scurt, asta este experienta mea cu BdV. Si sper sa se repete mult timp de acum incolo. V-am pupat si ne vedem la urmatorul eveniment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: