Placebo and me

Cu cele trei melodii de la Placebo, pe care le stiam, in minte, (ulterior am aflat ca una dintre ele nu e cantata de ei “where is my mind- soundtrack fight club”) merg entuziasmata catre stadionul Iolanda Balas in calitate de subofiter, coordinator la Acces tribuna.

Incantata de faptul ca o sa fiu la tribune si astfel o sa pot vedea bine scena si concertul, ajung la locul evenimentului. Ma intalnesc cu oamenii cu care deja m-am obisnuit: frumosi, pestriti, veseli si hotarati. Surpriza! accesul la tribune se face prin 5 porti gigantic pe partea opusa scenei, protejate de un zid verde de arbusti de o lungime si latime exacta cat sa nu existe nici o vizibilitate spre scena sau lumea exterioara.


Imi preiau echipa si ne asezam pe pozitii. Ora sase, incepe accesul: oameni pe porti “checked”, bratari “checked”, statia “checked”. In momentul in care BGS-ul permite accesul valuri de oameni o iau la fuga spre porti: fanaticii ca de obicei iau cu asalt poarta de la Gazon A. Intru repede in atmosfera bdv-ista: munca in echipa si multa voie buna. Pe langa atributiile propriu-zise purtam discutii serioase cu Toma despre aspecte socio- psihologice, aflam cum poti lua 50 de ron pentru un simplu “Cu ce va pot ajuta” de la Angela, ne jucam un pic cu mingea si facem poze cu aparatul Cristinei M si Cristinei D.

Dupa o shaorma cu “de toate” si un voluntary dezertat am ajuns si la mult asteptatul moment al “deschiderii” portilor. Seara se incheie cu stransul pernutelor din tribune, cativa voluntari plecand cu suveniruri.

Le multumesc membrilor echipei, Mihaela, Cristina, Beatrice, Toma, Andreea, Angela, Diana si Gabriela pentru ajutor si timpul petrecut impreuna, ofiterilor pentru indrumare, sfaturi si pause :).

Andreea B.

P.S Mi-ar fi placut totusi sa aud “Where is my mind”, chiar daca e a celor de la The Pixies. 😀

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: