BdV-ul copilareste. @Roaba de cultura

BdV @Roaba de cultura

Sa facem un exercitiu de imaginatie.

O pustoaica de 20 de ani, anul II de facultate, in plina sesiune,  cu mintea ocupata pentru alte trei proiecte, tocmai primeste o propunere din partea unor prieteni sa mearga la mare.

Ce credeti ca alege sa faca?

  1. Ramane acasa sa invete;
  2. Merge la mare si lucreaza de acolo pentru cele trei proiecte;
  3. Merge la mare si uita de examen;

Daca mai adaugam in ecuatie propunerea de a lucra la Festivalul Copiilor cu siguranta raspunsul este :

  1. Ramane acasa, merge la Festivalul Copiilor,invata noaptea cand ajunge acasa si lucreaza din hamacul asezat pe Pajistea Pescarus;

Raspunsul corect, cel putin pentru mine, este sa duc la bun sfarsit un alt proiect dragut, unde pot sa simt si sa vad veselia din ochii copiilor, sa le aud chicotelile inocente atunci cand unul dintre noi face vreo gluma si satisfactia pe care o simti atunci cand vin la tine copii pe care ii cunosti de o zi si iti spun te iubesc face sa merite tot efortul pe care il depunem.

Ce mi-a placut cel mai mult a fost ca echipa BdV care a ajutat acest proiect a fost formata din oameni frumosi si isteti, care au stiut sa redevina copii si sa se distreze cot la cot cu ei.

La un moment dat nu puteai face diferenta dintre picii veniti cu parintii sau picii nostri din BdV, ii vedeai pe toti cum “ii invata” pe copii sa sara cu sacul sau sa mearga cu roaba, iar acum chicotelile din Pajistea Pescarus, Parcul Herastrau nu veneau  doar de la copii ci si de la voluntari.

Printre zambete largi, copii fericiti, multumiri adresate oamenilor care ne-au ajutat si un sentiment de sfarsit al unui proiect drag oricui, merg cu inima impacata la examen ca am ales  ce trebuia  si bazata pe una din “calitatile” mele de a vorbi mult despre orice subiect, chiar si despre unul necunoscut mie.

Zambet de copil,

Cristina M.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: